FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Zmysel zivota

Poslal(a) petriss dňa 02. Mája 2005 o 20:49:24:

Ako reakciu na: Zmysel zivota autora Nikto zo dňa 25. Apríla 2005 o 19:39:28:

Teda netusila som ze je tolko ludi ktory maju zmatok v zivote ako ja. Som na tom podobne, az na to ze mam iba 16r. Nechapem preco mam nieco robit, preco sa ucit - aj ked sa nikdy neucim a som medzi najlepsimi v triede - preco sa mam riadit podla nejakych pravidiel. Nechapem preco by som mala robit to co robia vsetci, na co aky to ma zmysel? Ked to nerobis ludia si myslia ze si divny, alebo zly... Ja sice niesom krestan ako ty, ja verim vo vyssie sily v reinkarnaciu, vlastne verim v boha len ho nazyvam inym menom.
Zmysel zivota na zemi vidim v tom ze sme tu aby sme sa nieco naucili, z niecoho sa poucili, nieco si uzili. Hlavne aby sme dusevne napredovali. V kazdom zivote zakusis nieco ine, ale prejdes vsetkym, a je len na tebe ako rychlo to prijmes a vyrovnas sa s tym. A cim rychlejsie to prijmes a budes sa podla toho riadit, tym rychlejsie sa dostanes dalej. Ale to je len zmysel tu na zemi. Comu vsak nechapem je aky ma zmysel cely ten system. Naco su tu vyssie
bytost/(i) ktore nase duse posielaju do materialneho sveta, naco su tu nase duse, a odkial sa vzali a preco?????? Aky to ma zmysel?? Aky to ma ucel?? Trapi ma odkial sa vzalo to co je nad nami a preco sa to objavilo. Tento materialny svet je podla mna celkom fajn. Priroda, rozne veci co ludia dokazali a vytvorili to je predsa uzasne. A ja to chcem vsetko zazit a vidiet. Zivot na zemi je len mala sucast velkeho systemu. Jednoduchy a lahko pochopitelny co nechapem je "to" nad nasim svetom. A dufam ze ked sa dostanem dalej pochopim aj hlbsi zmysel tohto systemu. Napriek tomu ma niekedy pochyti zufalstvo ked si spomeniem na to ze neviem preco to vsetko robim. No verim tomu ze raz mi to NIEKTO vysvetli.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: