FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Príklad skutočného lietania

Poslal(a) Jozef dňa 24. Apríla 2005 o 21:24:09:

Ako reakciu na: Re: Príklad skutočného lietania autora Dano zo dňa 24. Apríla 2005 o 07:45:27:

Ahoj Dano a ostatni. Ako som uz spomenul, skusam to vacsinou vecer, pri zapade slnka. Bohuzial moja manzelka uz vtedy spi, alebo je este v praci. Ale jeden pripad, co sa mi stal po prvy krat, ako som opisoval, ze som mal pocit padu, vtedy sa zobudila a dostal som vynadane, ze preco sa hadzem na postel, ci si neviem lahnut normalne. V ostatnych pripadoch ma najskor asi nik nevidel a ani ja som nevidel ziadne osoby, ani vtakov, ked som lietal nad lukou. Videl som ale lietadlo, obycajne dopravne, letelo dost vysoko nado mnou, nevydavalo ziaden zvuk, bolo asi priliz vysoko. Neviem ani, ako som sa nad tu luku dostal, lebo som zacinal v spalni na posteli. Mal som sice otvoreny balkon, no nepamatam sa na to, ze by som bol nim preletel. Aj o navrate mam len matne predstavy, nikdy nestihnem zaregistrovat cestu spat, len odrazu som zase v spalni nad postelou a lahko sa znesiem dole. To je vsetko, co si pamatam.
V poslednej dobe sa mi nedari, som dost prepracovany a stresovany, velka skoda by bola, keby som to stratil a nemohol dalej rozvijat.
Este stale nie som si isty, ci to nie je len vyplod mojej autosugescie, pretoze nemam pri tom ziedne hmatove, ani sluchove vnemy. Niekedy mam problem rozoznat prostredie, urcit, kde som a velmi tazko ovladam zmenu smeru. Vzdy je to v leziacej polohe, ale nie na chrbte, ale opacne. Mam pri tom dobry vyhlad pod seba, vidim aj detaily krajiny, aj ked je vacsinou sero. Su to rozne rastliny, kriky a aj ked byvam v pomerne hornatom kraji, vidim vacsinou len male pahorky. Vyska je rozna, od pol metra do nejakych asi dvadsat metrov, rychlost sa da menit od pomaleho kroku az po beh. Viac som neskusal, bojim sa , ze to nezvladnem. Zatial sa majte, ak budem mat nieco nove, napisem zas. Jozef.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: