FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Božia pomoc

Poslal(a) Damo dňa 09. Apríla 2005 o 12:17:47:

Ako reakciu na: Re: Božia pomoc autora Winnifred zo dňa 08. Apríla 2005 o 19:53:43:

Prečo si pápež dal hovoriť svätý, ked vieme že aj v biblii je napísané a Ježišom povedané: Nikto nie je svätý, len otec na nebi.

Myslím, že ked je tento výrok je pravdivý, mal pápež protestovať proti takémuto osloveniu.
ked začal vojna v Iraku kde bombadrovali nevinné obete prišli rukojemníci s celého sveta a bránili nevinných svojimi telami. Pápež protestoval verbálne, no nepočul som že by biskupi, knazi, veriaci katolíckej cirkvi boli v radoch rukojemníkov.
Myslím si, že pápež by urobil veľa pre svoju cirkev, keby sám odcestoval do Iraku, svojim telom brániť neviné obete. Neurobil tak, je mi luto, keby som mal možnosť vtedy vycestovať urobím to. Obhajoba , že je človek starým a slabým neobstojí, lebo aj slabí a starí môžu prejaviť svoju statočnosť, aj za cenu svojeho života. Preto by som radšej nazval svätými, tých čo boli rukojemníkmi, len o nich sa akosi nehovorí, nevieme ani koľkí zahynuli. Cirkev by sa mala o nich zaujímať a vyhlásiť ich za svätých.
Im by som vystrojil taký honosný pohreb ako pápežovi, aby ludia videli kto sú skutoční hrdinovia. Iba ten je hrdina a svatý kto pre pravdu a lásku položí svoj život, či to neurobil aj Kristus ?
Ježiš by nezomieral veľa rokov ako pápež, zomrel by ako svatý...



Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: