FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Templári, Ilumináti, Slobodomurári

Poslal(a) Chíram dňa 26. Marca 2005 o 17:46:46:

Ako reakciu na: Re: Templári, Ilumináti, Slobodomurári autora Vig Malasorte zo dňa 07. Januára 2005 o 18:21:51:

Prečo sa tak bojíte Slobodomurárskeho hnutia? Ublížili Vám niekedy Slobodomurári?
Nápis v Rosslynskej svätyni hovorí:"Víno je silné, kráľ je silnejší, ženy sú ešte silnejšie, ale PRAVDA nad všetkým zvíťazí." Že by nočná mora Ríma? Prečo?
Čítali ste knihu "Da Vinciho kód"? Viem, teraz je to hit číslo 1, a po pravde práve preto ju spomýnam, ale okrem nej sa už o tejto problematike povedalo i napísalo nepredstaviteľne veľa spisov, kníh a iných i historických dokumentov. No a teraz si skúste predstaviť, že tá knižka má v mnohom PRAVDU a rímskokatolícka cirkev o tom samozrejme od svojho počiatku, t.j. od cirkevného koncilu v Nikaie 20.5.325 n.l. vie. Čo by ste na jej mieste robili, aby PRAVDA nevyšla najavo a Vy ste si zachovali moc, prestíž, bohatstvo i piedestál? Urobím maličký výčet: Nazarejci, pôvodná Jeruzalémska cirkev, Jakub Spravodlivý, Koptská cirkev, Alexandrijská knižnica, Keltská cirkev, Albigénci, Templári, tisíce "čarodejov, diablov a bosoriek", očierňovanie, hanobenie, mučenie, zohavenie, smrť.... Mám pokračovať? Z tohto pramení Váš strach? Ak áno, potom je vzhľadom na tento iba malilinký výpočet iste oprávnený, ale je potrebné si preštudovať históriu a uvedomiť konateľa.
Slobodomurárstvo, to je PRAVDA. Je to bratstvo, rovnosť, sloboda, láska, úcta, a nadovšetko česť. Kto má uši nech počúva, kto má oči nech sa pozerá.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: