FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Nazor na vesmir

Poslal(a) jano hudec ( pedous ) dňa 18. Marca 2005 o 09:50:11:

Ako reakciu na: Re: Nazor na vesmir autora Dano zo dňa 17. Marca 2005 o 13:38:40:

OK:

Ja rozmyslam zasadne podla svojich skusenosti, Dano. Aby si uveril, ze baza mojich argumentov je postavena prave na nich, nieco Ti o sebe poviem. Mam 32 rokov. Som lekar - atestovany pediater, liecil som aj onkologicky chore deti, sam som onkologicky pacient ( Ale, ako sa hovori, zla zelina nevyhynie ), t.c. pracujem ako sudny lekar. Ovladam aktivne 7 programovacich jazykov, ovladam na velmi dobrej urovni matiku, fyziku, biolu, ... som jednoducho datofil. V tychto vedach pisem vlastne originalne prace, ktore uznali aj profesionali v tychto vedach. Je za tym mnozstvo tvrdej prace. Asi uz zacinas chapat, ze som sa stretol v zivote s naozaj zaujimavymi vecami, ktore mali velmi hlboky vplyv na vyvoj mojej zivotnej filozofie. Spravny vedec Rozum a Cit neoddeluje.
Moj postup je banalny: Ked chcem nieco pochopit, tak si o tom zistujem dostupne informacie. Som ateista, ale bibliu som si precital celu. To len ako priklad. Co si si Ty zistil o vede? Prepac, ale mam pocit, ze nic. Napriek tomu ju kritizujes, hoci zijeme vsetci ( doslova!!! ) vdaka nej. Vies o tom, ze jej podstatou je vela prave tych pravidiel, ktore obhajujes? Ako je mozne, ze o tom nevies? Ty ich zatial len deklarujes! A je obrovsky rozdiel nieco deklarovat a naozaj to robit! Vies napriklad o tom, ze ked hovorim o vede, nemam na mysli ten peniazmi zmanipulovany shit, ktoremu sa hovori oficialna veda, tzv. modus 2, ktory je zlym psychickym profilom sucasneho vacsinoveho vedca? Vies o tom, co vsetko uz veda odhalila? Su to veci medzi nebom a zemou, lenze aby si ich poznal, musis sa pustit do tvrdej prace. Zacni studovat veci, ku ktorym sa chces vyjadrovat. Dobra rada: Citaj knihy, internet nie je az takym dobrym zdrojom kvalitnych informacii, televizia skoro vobec nie ( cest vynimkam ).

Dano, nemas zle nazory, ale zrejme este nemas sam dost skusenosti na to, aby si mohol tento svet kvalitne hodnotit. Staci, ked poviem, ze v tej istej situacii som aj ja. Mas vyborne predpoklady, lebo si sa rozhodol nad vecami premyslat - to je skvele, ale, bohuzial, v tejto dobe skor vynimkou.

Drzim palce. Jano


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: