FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Nazor na vesmir

Poslal(a) Dano dňa 06. Marca 2005 o 19:18:48:

Ako reakciu na: Re: Nazor na vesmir autora Paladin of light zo dňa 06. Marca 2005 o 18:38:17:

Vdaka Paladin za reakciu aj otázku.
Vieš ja tvojim teoriam moc nerozumiem, som len totálny laik čo sa týka vedy. Preto si vážim, že dokážeš diskutovať o týchto veciach s laikom. Priznám sa, že som počul niektoré termíny, môžem o tom diskutovať s Tebou na svojej úrovni.
Píšeš o spojení vedy s esoterikou, len tak ako veda aj esoterika sa dostala do bodu, kde je to veľmi ťažké spojenie. Snád by pomohol nový pohľad, nové videnie doposial nevidené. Ja len tuším v tú možnosť, len to by chcelo väčšie uvedomenie si všetkých súvislostí.
Ak som si v niečom istý, tak len v prežitej skúsenosti s odhmotnením, a toto odhmotnenie je aj vysvetlením mnohých fyzikálnych zákonov, o ktorých hovoríš. Samozrejme pomenovať niečo čo je, len prežité, je ťažké, možno keby som sa naladil na Tvoju frekvenciu, čo to by sa dalo, len zasa tie hlbšie súvislosti. V niktoré som spomenul v téme levitácia.Neber moje názory ako striktnú pravdu, aj to útočenie bolo len naoko. Som rád že aj vedci sú ochotní pripúšťať rôzne alternatívy, s možnostou totálneho omylu.
Možno že, ked ma niečo napadne zasa sa ozvem
Maj sa dano


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: