FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Dano dňa 13. Februára 2005 o 10:47:16:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Philosoph zo dňa 12. Februára 2005 o 20:42:11:

O tom čo píšeš o dobrej a zlej energii s tebou súhlasím, môžeš sa napojiť na oba druhy energií a prežívať tebou uvedené pocity. Len to nevylučuje to, čo som napísal predtým.
Spomínaš človeka ktorí robí podvedome ovláda pyropkinézu. Myslíš, že by to vedel ovládať aj vedome? Nie som si s tým istý, či by to dokázal, vlastne to ja stále zdôraznujem. Preto konať "zlo" nie je také jednoduché, a mám radosť s toho že takých ľudí je veľmi málo, ak vôbec nejaký sú./myslím to v súvislosti s ovládaním paranormálnych schopností/. Zlo sa aj tak rado a bez zábran prejavuje aj bez vplyvu týchto schopností, takže neni ukrátené o nič.
O tých zbohatlíkoch som asi trafil klinec po hlavičke, neber to osobne no chcel som zdôrazniť určitý omyl ktorý si načrtol v predchádzajúcich mailoch. Nemyslím si, že deti intelektuálov sú v daných schopnostiach "vyvolený". Je to omyl si to myslieť tak asi preto som spomenul tento príklad, ktorý nevylučuje aj tvoje tvrdenie. Najbližšie k Bohu sú deti a blázni, a ako je známe deti a blázni nedisponujú veľkým intelektom. Práve mnou spomínané dieťa prostitútky sa mi javí ako geniálne na zvládnutie levitácie, nie deti zbohatlíkov ktorí už skôlke ovládajú mobily a poznajú abecedu. Exitujú aj výnimky no aj tie potvrdzujú pravidlo, možno aj Ty si výnimka. Možnože to nepoteší množstvo intelekuálov na tejto stránke, no je to tak, sám dostávam po nose denodene, ked si neuvedomujem svoju pokoru, mimochodom aj pred Vami intelektuáli ktorých akoby kritizujem.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: