FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Philosoph dňa 12. Februára 2005 o 20:42:11:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Dano zo dňa 10. Februára 2005 o 13:10:55:

Tu by som bol strasne rad keby som mohol suhlasit, ale jednoducho nemozem, pretoze okrem cesty svetla je tu aj cesta temna na ktorej mozu rovnako ziskat nadprirodzene schopnosti, ale ineho charakteru. Ked ja meditujem a zbieram pozitivnu energiu, s ktorou vacsinou manipulujem, som zaplaveny pocitom stastia, pokoja a osvietenia. Ked som davnejsie skusal nahromadit energiu negativnu zaplavili ma opacne pocity - pocit smutku, odlucenia, hnevu. Osobne zavidim tym, ktori su schopni vydrzat dlhotrvajuci vplyv tychto emocii bez straty zdraveho rozumu. Aj ked dobro sa da robit aj s ''temnymi'' schopnostami, clovek musi mat velmi silnu volu aby nepodlahol emociam a neurobil nieco co by neskor mohol lutovat.
Rad by som pripomenul, ze niektori ludia sa s tymito schopnostami rodia. Poznam cloveka ktori dokaze podvedome robit pyrokinezu a raz za cas sa v noci prebudza s tym, ze mu hori prikryvka. Viem si predstavit co by sa mohlo stat ako by ho nieco nazurilo...
Tak potom som aj ja ''dieta zbohatlikov'' kedze moj otec je stavebny inzinier a matka lekarka, ale nejako sa to mnozstve financii neprejavuje a sme len obycajna rodina zijuca v byte a mozno raz za cas si mozeme dovolit nejaky drobny ''luxus''.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: