FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Philosoph dňa 09. Februára 2005 o 21:47:41:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Dano zo dňa 09. Februára 2005 o 20:30:17:

To co som povedal bola iba cista statistika utvorena na zaklade dvojrocneho vyskumu. Nepovedal som ani ze by pochadzali z rodin zbohatlikov, pretoze vacsina bola zo strednej vrstvy. Islo hlavne o to ze vsetky mali mnozstvo lasky zo strany rodiny a nemali materialne problemy. Zaujimave je, ze uz vo velmi mladom veku castokrat dusevne predbehli svojich vzdelanych rodicov a podarilo sa im izolovat sa od negativnych vplyvov okolia (ako su drogy).

Dusevne schopnosti sa daju zneuzit takisto ako hocijake ine, ja za zneuzitie povazujem napr. predvadzanie sa za peniaze. Telekinezou sa napr. da cloveku zastavit srdce, pyrokinezou sa da takmer hocico podpalit atd. ja osobne aj ked este niesom schopni robit niektoru s uvedenych schopnosti, ale dokazal by som napr. niekoho prekliat alebo vyvolat mensieho demona a poslat ho niekomu zneprijemnovat zivot, ale netusim comu by taky cin pomohol. Niektori ludia jednoducho ignoruju duchovny vyvoj a sustredia sa len na zisk moci, ktorou si chcu svoje zotrvanie na tomto svete sprijemnit. Dokonca som pocul, ze podobne individa zakladaju skupiny a potom svoje schopnosti prenajimaju. Predstav si, ze by si si mohol kupit zemetrasenie v lubovolnej casti planety. A viem si predstavit, ze by podobne krizy dokazali sposobavt aj naschval a potom si nechat platit za pomoc pri odstranovani nasledkov. Takisto niektore techniky ktore vyuzivali ninjovia neboli moc ''dobre'' napr. boli schopny vnutit osobe predstavu, ze ich vidi viac ako v skutocnosti alebo ju dokonca aj mohli kompletne podriadit svojej voli a takato schopnost sa tazko da vyuzit k dobru (aj ked ucel svati prostriedky).

Hrdinovia obdareny abnormalnymi schopnostami skutocne su, ale o ich cinoch zriedkakedy pocujes pretoze castokrat zachrania pred katastrofou este predtym ako sa objavi (vyuzivaju schopnost videnia buducnosti). Skutocne jednym z nich sa moze stat hocikto, ale je treba par rokov treningu kym nieco skutocne budes vediet dokazat.

O tom, ze bude dobre niet pochyb, nech si hovori kto chce co chce, ludia sa ucia a zlepsuju. Ked vacsina dusevne vyspie bude tu ovela krajsie!


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: