FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Dano dňa 04. Februára 2005 o 21:57:53:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Gregi (Michal Greguš) zo dňa 04. Februára 2005 o 20:41:07:

Som rád že si sa ozval-skeptik.Neber to osobne ak na teba spustím lavínu mojich právd.V mojom príspevku som spomenul, že levitáciu sa nemôžeš naučiť. Naučiť sa môžeš len to čo bolo vymyslené, spomenul som tam akési vedné odbory, ktoré sa môžeš naučiť, môžeš ich dokonca prednášať na vysokých školách a môžeš prerásť aj svojeho učiteľa. No naučiť sa niečo čo proste JE, je nemožné. Môžeš sa naučiť dýchať vzduch, ked dýchaš od narodenia ? Môžeš sa naučiť chodiť, ked chodíš od narodenia ? Môžeš sa naučiť jesť, ked ješ od narodenia? Levitácia sa nedá naučiť - lebo proste JE. ČO proste JE sa naučiť nedá!!!
Pýtaš sa prečo ludia dávno nelietajú. Okdial sa to mali naučiť? Od rodičov ? Od učiteľov ? Ked slepý vedie slepého, kde
ho dovedie ? Naši rodičia a učitelia nás naučili len to to ich naučili. Ludstvo sa uberá technologickou cestou a táto cesta vedie k záhube ludstva/ vyžieranie a vbrakovanie Matky Zeme/. Excistuje aj iná cesta ktorú poznali staroveké civilizácie- cesta antitechnologická. Načo sú nám mobily a internet ked je možnosť telepaticky komunikovať, pri stavbe pyramíd /len troch veľkých/ stavitelia prenášali a dvíhali obrovské kamene odobratím hmotnosti, čo bolo podzemné zase pridaním hmotnosti. Môj priateľ to opísal asi takto:Pri premene duchovnej energie na hmotnú je možné vedomému človeku meniť energetické pomery v atóme zmenou počtu častíc a ich posunom do iných energetických rovín. Tým sa menia vlastnosti atómu a hmota sa stane lahšou alebo ťažšou. /doporučujem perečítať článok Hmota nie je až tak hmotná, v časopise o bezdomovcoch Priestor pre život č.1 ročník III,www.priestorpreživot.sk/
Spomínaš, že prečo to nebolo zverejnené, prečo sa o tom nepublikuje. Môj kamarát skeptik, múdri tohoto sveta nechcú počuť pravdu, nutne by museli priznať že sú totálne slepí a navyše hlúpi. A to oni nemôžu lebo by boli ničím. Nikto sa len tak po dobrom nechce zbaviť moci a veda je mocným hltačom penazí.
Vieš ako si môže overiť, že lelevitácia proste JE ? Sám na sebe, tak ako som si to overil ja sám. Iným dôkazom by si aj tak neveril a tie dôkazy existujú, no je zbytočné o nich hovoriť.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: