FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Reinkarnácia

Poslal(a) flashback dňa 17. Januára 2005 o 17:06:40:

Ako reakciu na: Re: Reinkarnácia autora Philosoph zo dňa 15. Januára 2005 o 17:17:22:

Narazam tym na "skusenosti niektorych ludi z minulych zivotov", ktore sa mozu ukazat pri regrese, informacie, ktore su niekde hlboko v nasom podvedomi a vedome o nich nevieme, preto ich nemozeme ani vyuzivat. Nikdy som regres nepodstupil, ale myslim, ze by som si tiez spomenul na "minuly zivot".
Tym - iba sa prenasa, myslim nieco sirsie. Zamyslal som sa nad tym, ci informacia o minulom zivote, ked si niekto spomenul, ze bol v minulom zivote niekym znamym, kto skutocne existoval, nemoze byt informaciou o minulom zivote niekoho ineho, ktora sa k nam nejako podvedome dostala a my si ju iba prisvojime a vztahujeme ju na seba. Jednoducho ju iba mame a nedokazeme s nou normalne pracovat, pretoze ani nieje nato urcena, nechce nam nic povedat, nikam nas nasmerovat, proste len existuje, je intencionalna a iba sa na nas nejakym sposobom preniesla.
Je to asi dost blaznive, ale su pripady, ked sa k niekomu dostala informacia o ktorej sa nemohol dozvediet tradicnym sposobom a v suvislosti s tym ma napadla aj "teoria", ci existuje aj samostatna informacia bez nosica, symbolu, pozorovatelneho fyzikalneho vnemu a tie informacie proste iba existuju okolo nas a su vlastne zakladom vsetkeho a k niekomu sa dostanu a niekto ich dokonca dokaze ziskavat, ale to som sa uz nejako rozpisal a to je uz asi dost sialena teoria.:)


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: