m (New page: __NOTOC__ A special session of the AI Seminar will take place on Saturday, September 06, 2008 at 9:00 CET. We will welcome special guests Chiaki Sakama from [http://www.wakayama-u.ac.jp/ W...)
 
(Shuffling & shaking)
Line 12: Line 12:
 
===Session 2===
 
===Session 2===
  
* 11:15 [http://ii.fmph.uniba.sk/~balaz/ Martin Baláž]: Embedding Defeasible Argumentation in Answer Set Programming (20 min)
+
* 11:15 [http://ii.fmph.uniba.sk/~takac/ Martin Takáč]: Automated Construction of Meaning (20 min)
* 11:35 Peter Klimo: Using Evolp for representation of Beliefs and Goals in BDI architecture (20 min)
+
* 11:35 [http://ii.fmph.uniba.sk/~balaz/ Martin Baláž]: Embedding Defeasible Argumentation in Answer Set Programming (20 min)
* 11:55 [http://ii.fmph.uniba.sk/~sefranek/ Ján Šefránek]: Logic Programs, Preferences, Updates (20 min)
+
* 11:55 Peter Klimo: Using Evolp for representation of Beliefs and Goals in BDI architecture (20 min)
* 12:15 [http://ii.fmph.uniba.sk/~siska/ Jozef Šiška]: Knowledge Representation of the World of Computer Games in Terms of Dynamic Logic Programming (20 min)
+
* 12:15 [http://ii.fmph.uniba.sk/~sefranek/ Ján Šefránek]: Logic Programs, Preferences, Updates (20 min)
* 12:35 [http://ii.fmph.uniba.sk/~homola/ Martin Homola]: Studying Knowledge Propagation in Distributed Description Logics (10 min)
+
  
* 12:45 short break (5 min)
+
* 12:35 short break (5 min)
  
 
===Session 3===
 
===Session 3===
  
* 12:50 [http://ii.fmph.uniba.sk/~takac/ Martin Takáč]: Automated Construction of Meaning (20 min)
+
* 12:40 [http://ii.fmph.uniba.sk/~siska/ Jozef Šiška]: Knowledge Representation of the World of Computer Games in Terms of Dynamic Logic Programming (20 min)
* 13:00 Michal Malý: Cognitive Assembler (10 min)
+
* 13:00 [http://ii.fmph.uniba.sk/~homola/ Martin Homola]: Studying Knowledge Propagation in Distributed Description Logics (20 min)
* 13:10 [http://www.microstep-mis.com/~andy/ Andrej Lúčny]: Multi-agent Systems, an Overview of Research (10 min)
+
* 13:20 [http://www.microstep-mis.com/~andy/ Andrej Lúčny]: Multi-agent Systems, an Overview of Research (20 min)
 +
* 13:40 Michal Malý: Cognitive Assembler (20 min)
  
 
Detailed programme for the last two lectures will be announced.
 
Detailed programme for the last two lectures will be announced.

Revision as of 14:55, 2 September 2008

A special session of the AI Seminar will take place on Saturday, September 06, 2008 at 9:00 CET. We will welcome special guests Chiaki Sakama from Wakayama University and Katsumi Inoue from National Institute of Informatics in Japan.

Programme

Session 1: Invited Talks

  • 09:00 Chiaki Sakama: An overview of the research on updates, PLP and MAS (1 hour)
  • 10:00 Katsumi Inoue: On equivalence and generality relations in ASP (1 hour)
  • 11:00 short break (15 min)

Session 2

  • 11:15 Martin Takáč: Automated Construction of Meaning (20 min)
  • 11:35 Martin Baláž: Embedding Defeasible Argumentation in Answer Set Programming (20 min)
  • 11:55 Peter Klimo: Using Evolp for representation of Beliefs and Goals in BDI architecture (20 min)
  • 12:15 Ján Šefránek: Logic Programs, Preferences, Updates (20 min)
  • 12:35 short break (5 min)

Session 3

  • 12:40 Jozef Šiška: Knowledge Representation of the World of Computer Games in Terms of Dynamic Logic Programming (20 min)
  • 13:00 Martin Homola: Studying Knowledge Propagation in Distributed Description Logics (20 min)
  • 13:20 Andrej Lúčny: Multi-agent Systems, an Overview of Research (20 min)
  • 13:40 Michal Malý: Cognitive Assembler (20 min)

Detailed programme for the last two lectures will be announced.


Šablóna:Footer