FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Príklad skutočného lietania

Poslal(a) Dano dňa 24. Apríla 2005 o 22:19:17:

Ako reakciu na: Re: Príklad skutočného lietania autora Jozef zo dňa 24. Apríla 2005 o 21:24:09:

Zdravím Ta Jozef.

Som rád, že si niektoré pocity definoval a snažil sa vyjadriť. Viem, že vo sfére pocitov je tažko vyhlasovať definície.Máš len jediný dôkaz, že si to prežil, to hodenie do postele. je to zvláštne no aj ja som to vždy prežil bez prítomnosti svedkov a pocity ktoré opisuješ sú veľmi podobné. Asi tieto informácie boli adresované len nám, či lepšie povedané, každý by mal prejsť tou skúsenostou len sám. Už to, že o tom rozprávame, možnože vyzveme druhých ktorí majú podobné zážitky, aby sa s nimi podelili, a tým pripomenuli možnosti každému kto túži hladať týmto spôsobom.No tiež verím, že za krátko príde doba, kedy sa bude o týchto informáciach verejne hovoriť a "lietajúci" budú aj verejne deklarovať naše božské schopnosti. teším sa na tú dobu, vlastne už je tu, len akási strnulosť, počiatočná nedôvera ešte vládne svetu.
To čo si opísal, že vtedy nepočuješ a necítiš sa stavalo aj mne, bol som vtedy akoby hluchý a počul som len akýsi šum.Skutočne to bol pocit, že niktoré momenty som si nepamatal. Ja som nezvládol čisté vznášanie, boli to skoky dhlé niekoľko desiatok metrov dlhé.V tomto stave som bol aj akoby na zemi aj vo vzduchu a dotyky so zemou boli neuveritelne ľahké. Pamätám si, že na hrubej vrstve lístia som sa dotýkal len povrchu.
verím aj tomu, že ludia s týmito zážitkami sa dajú dokopy a budú iniciátormi využitia tohoto zázraku pre ludské spoločenstvo.
Mám úprimnú radosť, že si vyjavil svoje zážitky, lebo viem, že ludia ktorí prežili si to nemôžu nechať len pre seba. Síce riskujeme odsúdenia a nepochopenie, no ten zážitok sa nedá neodhaliť.
Na začiatok tejto zmeny vo vyjavení tohoto zázraku som čakal veľa rokov, a teším sa, že začiatok už nastal.
Viem ked niečo prežiješ si to nenecháš pre seba. Ty vieš, že si dostal dar ktorý je síce Tvoj no je aj pre iných.
Poznám viac ludí ako si Ty a bolo by dobré udržovať vzájomný kontakt, preto ak budeš cítiť potrebu ozvi sa na: redakcia@priestorprezivot.sk.
vdaka


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: