FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Nazor na vesmir

Poslal(a) Dano dňa 17. Marca 2005 o 10:54:23:

Ako reakciu na: Re: Nazor na vesmir autora pedous zo dňa 17. Marca 2005 o 08:13:15:

Viem že sa voláš Jano, tak Ta oslovím menom.
Pripadá mi to osobnejšie. Fungujem nepochybne na inom princípe ako Ty, preto ked preberám vedecké termíny, tak len preto, aby sme si lepšie rozumeli. Aj ked nemusia vystihovať podstatu či zásadný princíp. Sú veci ktoré sa tažko vyjadrujú slovami, skôr sa dajú vycítiť, no tu na tomto fóre, kde chodí plno "inteligentov", tento argument neobstojí.
Možno sme sa nepochopili aj v tom, že nič nemusím dokazovať, dokazovať je potrebné len vtedy, ked nie sú dôkazy. Moje dôkazy nie sú postavené na skúsenosti iných, no sú mojimi vlastnými skúsenosťami.
Sám som sa nazval polointeligentom len preto, že inteligencia v ponímaní doterajšieho chápania sveta, by tieto informácie zásadne odmietla. Preto sa treba nikedy znížiť, aby sme sa mohli povýšiť nad vec a pochopiť veci ktoré nie sú "dnešnej inteligencii" vôbec pochopitelné. No zasa je možné, že moja poloiteligencia vysoko prevyšuje inteligenciu niktorých zúčastnených, a poznámky typu rosta sú toho dôkazom.
Tiež si sa nechal opatať názormi, hodnotíš, pavedy, nevedy, panázory a nemáš o nich ani páru. Jediné čo uznávaš, je odmietnuť ich. To by si ako vedec nemal robiť, tý nepripúštaš možnosť totálneho omylu ?
Pýtal si sa na vibrácie /ak chceš vybrácie, mne je to jedno a rád urobím zo seba blbca/,viem čo sú vibrácie a čo znamenajú. Nemám dostatok slov, fráz a vyjadrení aby som vyjadril ich podstatu. Je to ako popisovať scenériu krajiny a použiť na to milióny slov, milióny matematických vzorcov a pritom sa to dá vyjadriť tak jednoducho: Stačí to precítiť.
Viem, na tomto fore sa necíti ale píše, tak to skúsim.
Budhisti veria, že žijeme v ilúzii, mnohé iné náboženstvá to takisto deklarujú. Aj kresťanstvo v podstate prijalo túto doktrínu. Tú ilúziu vytvárajú vybrácie / s tvrdým y/oni vytvárajú ideu hmoty. Idea hmoty je len predstava, ktorú sme prijali za absolútnu skutočnosť a vôbec nás nezaujíma, že je to len ilúzia. Dnešnej materálne vede chýba prijatie tejto skutočnosti ako podstaty. Ona by to chápala ako porážku, no nepochybne by to bolo jej víťazstvo. Len to by museli ľudia ako Ty Jano, prijať poznanie:
Kráľ je nahý.
Ked som spomenul, že je možné tento fenomén vybrácií využiť, či dokázať jeho fungovanie, spomenul som dobrých kuzelníkov, ktorí svojou mysľou vniknú do jedneho atómu predmetu, rozkmitajú ho a predmet sa stane nevideitelný ludskému oku, a aj objektívu kamery. Je to povedané nepresne, no vystihuje podstatu. A máš pravdu, že tieto veci ktoré proste len sú, nedajú sa dokázať.
Je jasné, že sú veci ktoré sa nedajú fyzikálne dokázať. Ja viem, že sa to raz podarí dokázať, no dnes je o tom predčasné hovoriť. Môžeme dať ludom len ideu aby o nej premýšlali.
Ked si Jano spomenul, že sa držím svojej pravdy zubami nechtami, tak si hovoril o sebe, vieš o tom ?



Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: