FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Nazor na vesmir

Poslal(a) Dano dňa 06. Marca 2005 o 10:40:27:

Ako reakciu na: Nazor na vesmir autora Paladin of light zo dňa 04. Marca 2005 o 20:11:37:

Paladin možno, že budem trochu mimo tvojej témy a možno bude aj priamo v nej. Už ma trochu poznáš s našej diskusie o levitácii.
Ono to tak nevyzeraá no levitácia súvisí aj tvojou témou. Keby sa vedci uberali výskumom vzniku a počiatku týmto fenoménom nepochybne by prišli aj na podstatu vzniku hmoty vo vesmíre.
Len to by museli porehodiť výhybku vo svojom myslení.
Hmota je vlastne vybrácia ničoho, preto teorie o čiernych dierach sú blízke realite. Vybrácia, pohyb, ničoho vytvára ilúziu hmoty. Zmenou vibrácii ničoho meníme hmotu na inú hmotu. To sú naplnené či nenaplnené sny alchymistov stredoveku meniť kov na zlato. Zmena formy hmoty sa vytvára aj rozštiepením atómu v jadrových reaktoroch či atomovej bombe.
To sú fyzikálne zákony, no ja chcem spomunúť tie iné, duchovné ktoré vlastne vytvárajú pohyb ktorý vnímame ako hmotu.
Prežiarením hmoty /výraz ktorý použil jeden priateľ/ vysokými vibráciami, meníme hmotnosť hmoty, najvyšími vibráciami ju môžeme úplne odhmotniť. Tieto vysoké vibrácie je schopný dosiahnuť človek ktorý sa prežiari seba či predmet a ten mení fyzikálne vlastnosti ktoré potom späť uvádza do pôvodnej podoby.Tento stav sme všetci schopní dosiahnuť, nie v úpnej forme, len nám často bránia predsudky pohnúť sa dalej.



Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: