FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Dano dňa 10. Februára 2005 o 14:25:47:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Philosoph zo dňa 09. Februára 2005 o 21:47:41:

Prvú čať Tvojej reakcie som vysvetlil v predchádzajúcom maily.
Ak niekto predvádza niečo za peniaze, môžeš ho chápať ako nevedomého človeka ktorý predáva čo dostal zadarmo, no v podstate nerobí nič zlé, len zo skeptikov vyťahuje peniaze. Oni si chcú poznanie vlastne kúpiť a to sa nedá. Ostávajú nadalej nevedomí, a náš iluzionista chudobný o väčšie poznanie. Tomu nrmôžeš hovoriť zneužívanie, je to len obchod a obchodovanie nechajme pre druhých, ja osobne by som sa tým neživil.
Ty si myslíš, že môžeš niekomu zastaviť srdce ? Ty si myslíš, že môžeš niekoho zabiť bez toho, že by to on nechcel ? Myslíš si, že môžeš na namieriť na niekoho pištoľ a len tak stlačiť spúšť? Ak si to myslíš, sa veľmi mýliš.Poznal som človeka ktorý chcel zabiť, no čosi mu nedovolilo stlačiť spúšť, bojoval s tým pocitom no prst na spúšti mal akoby mŕtvy.
Ak nieto má schopnosť zapáliť dom, tak ver tomu, že ten dom má zhorieť, možno že patril niekomu čo mal on prísť.Preto ak by aj nieto, zapálil dom, urobil záslužnú cinosť, nie zlý skutok, lebo to bol dom zloducha z tohoto či minulého života. Dalšie téma o ktorej píšeš je téma prekliatia. Prekliať môžeš iba toho kto sám je prekliaty.Vačšina ľudí verí v prekliatie, demonov a pod. a tieto astrálne bytosti ich skutočne prenasledujú. No nie oni, sú zodpovední za prekliatie , LEN MY SAMI, NASA NEVEDOMOST JE NAJVACSIM PREKLIATIM. Lebo skutočné poznanie, vedomie, súcit a tolerancia je synonymom slova LASKA, a je niečo silnejšie ako Láska ? Boh je LASKA, môže Boh strašiť sám seba ? Môže trestať sám seba ?
Myšlienky strachu, nenávisti,nedostatku, skutočne vytvoria zemetrasenie aj záplavy, ničivé víchrice a pod.Negatívne emócie vačšej skupiny ľudí skutočne vyvolávajú katastrofy, no mslím, že nejestvujú jedinci či skupiny ktorí by to vedome dokázali. Okrem našich kolektívnych myšlienok ktoré ozaj vyvolávajú zemetrasenia. Kolektívnou myšlienkou môžeme privodiť ešte väčšie a hroznejšie veci. Funguje to veľmi jednoducho: Napríklad známy a uznývaný vedec astrológ vyhlási: K zemi sa blíži meteorit a za dva roky sa zrazí s planétou ZEM. Ludia uveria tomuto uznávanému človeku a čakajú výsledok. Ak 6 miliard ľudí bude živiť túto myšlienku stále intezívnejšie, meteorit sa zrazí s našou zemou. Naše negatívne myšlienky sú jeho kormmidlom aj ked mohol našu Zem minúť. Myšlienky sú skutočne energiou ktorá ovplyvnuje výsledky, preto je dobré, ich zmysel vedome ovplyvnovať, samozrejme k tomu pozitívnemu. Ešte k tým ninjom čo robili akoby"nečestné" veci.Nemôžeme povedať ked jedna skupina ninjou chránila jeden kmen pred drúhým a bojovala, že boli nečestní či necharakterní, a robili kúsky ktoré sa javili ako nečestné. Je to vecou obetovania pre dobro, ktoré je subjektívne z nážho pohľadu. Obetovanie je vždy motívom najvyšej Lásky, je jedno za koho a čo sa obetujeme. Obetovanie ospravdlnuje všeko a všetkých, lebo nič nemá vyšiu cenu ako si uvedomiť večnosť života a obetovať pri tom svoj život.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: