FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Dano dňa 10. Februára 2005 o 13:10:55:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Philosoph zo dňa 09. Februára 2005 o 22:10:52:

Som rád že si sa podelil so svojími skúsenosťami ohľadne druhého dychu. Prospešné pre všetkých by bolo, keby si aj oní spomenuli, stále hovoríme o keolektívnom vedomí čí nevedomí.
Odpovedal si nechtiac na moju dôležitú otázku, či sa dajú tieto paranormálne javy zneužiť. NEDAJU a sám svečíš o sebe že je to fakt. AK je človek súcitný a tolerantný nemoôže nevedieť-nemôže byť slepý ! Povedané inak nemôžeš nezažiť rôzne stavy /povedzme zmeneného stavu vedomia/ ak nie si súcitný a tolerantný.Pteto som Ťa poziadal aby si mi spomenul aspon jeden príklad zneužitia. Znovu spomeniem Janošíka ktorý preskakoval priepasti, aj on mal súcit a toleranciu, lebo keby nemal tak neskočí len sa bojí resp. by padol. A znovu spomeniem boja sa len tí, čo nemajú súcit a tolernciu alebo nemajú chrakter. Jedžiš mal taký súcit a charakter,že konal veľké zázraky, takto to funguje u každého jedinca. Ludská nevedomosť stvorila čarodejníkov s nadľudkými schopnostami, v reáli je to nemožné, sám sebe si dôkazom. Vedel by si prd, keby si nebol v prvom rade súcitným človekom.Zloduch Ti môže ublížiť len na fyzickej úrovni a spravidla to aj robia, nijako inak. Vyplýva s toho jedna dôležitá skutočnosť, súcit je Láska a kto má Lásku, má aj poznanie. Iná cesta hľadania je strašne dlhá a namáhavá, cesta súcitu a pochopenia je najľahšia. Ked mi Boh dal schopnosť poodhaliť vznešené a jednoduché tajomstvá života, ochorel som na zvlášnu chorobu. Rozhodol som sa pomáhať ľudom v dnešnej dobe pomáham bezdomovcom. Je isté, že viac dostávam ako dávam, tak funguje vesmír.Tú chorobu môžeme niekomu zobrať, no spravidla náš súcit je odmenený silou, nie chorobou. Len naše zaváhanie nás na čas oslabí, no tok súcitu nám vdýchne novú silu.
Čo sa týka predchádzajúceho mailu kde spomínam dievčatko ktoré je vychovávaná v rodine s nízkym intelektom,jeho matka je prostitútka a vychováva ho stará mama, ktorá je tiež trochu retardovaná, a naopak deti zbohatlíkov nazývam deti ľudí vzdelaných, /lekár, inžinieri a pod/.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: