FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Philosoph dňa 09. Februára 2005 o 16:51:53:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Dano zo dňa 05. Februára 2005 o 12:31:40:

Vedci zistili, ze u ludi ktori ovladaju telekinezu (a kopu inych ''nadprirodzenych'' schopnosti vratane levitacie) sa aktivovala cast ich DNA, ktoru dovtedy povazovali za ''odpadovu'' a u niektorych sa dokonca objavila DNA navyse a tak existuju aj ludia s troma molekulami, ktori dokazu levitovat iba silou vole a ostatnemu okoliu sa zdaju byt akosi ''osvieteni''. Dokonca sa hovori o tom, ze v poslednych rokoch dochadza kazdou dalsou generaciou k narastu velkosti molekul DNA. Pocul som o jave ked sa narodilo dieta nakazene AIDS a o nejaky cas po narodeni sa ochorenie len tak z nicoho nic stratilo. Robili sa testy a doslo sa k zaveru, ze dieta nebolo iba imunne voci AIDS, ale aj voci kazdej znamej chorobe a jeho bunky nepskodila ani tisicnasobne silnejsie virusy. Podobnych deti bolo ovela viac a vsetky mali niekolko spolocnych znakov: pochadzali z dobre zabezpecenych rodin doktorov a inzinierov, v mladosti sa rychlejsie naucili chodit, citat apod. a aj v dospelosti ich okolie vnimalo ako nejakym sposobom osvietenych. Ten najdolezitejsi znak, ale je ze vsetky mali velmi dobre vyvinute telekineticke, telepaticke apod. schopnosti a ich pristup k zivotu bol velmi podobny tomu ktori mali vychodni majstri, ktori tiez ovladali podobne schopnosti. A tychto deti sa v poslednej dobe rodi stale viac, co sa prejavilo aj na poklese vyskytu virusu HIV, ktory sa za poslednych par rokov drasticky znizil. Jedna vec je ista, ludstvo sa meni a vypada to, ze k lepsiemu a tak to uz nezbabrime nejakou globalnou vojnou:-)

V jednej veci s tebou nesuhlasim, mne na motiv aby som konal ako zachranci staci pohlad z okna. A tiez je pravda, ze skutocni hrdinovia nevymreli, len o nich nepocut lebo nevystupuju v televizii a ani sa svojimi cinmi nevystatuju na verejnosti, ale su vonku a konaju. Ale zalezi od toho co povazujes za hrdinu - pre mna nie je hrdinom iba ''nadclovek'' ktory ostatnych zachranuje svojimi superludskymi schopnostami, ale aj napr. obycajny poziarnik, ktory pravidelne riskuje svoj zivot pre cudzich ludi, policajt ktory nevezme uplatok, lekar ktoremu zalezi na jeho pacientovi, ochranar ktory vlastnym telom chrani strom, ale aj bezny clovek z ulice ktory ti pomoze ked zacnes kricat o pomoc (je velmi zaujimave, ze ked sa v New Yorku pokusi niekto znasilnit zenu ma dotycna asi 90% pravdepodobnost, ze si ju nikto nebude vsimat). Na svete su uz teraz stovky hrdinov, ale problem je ze ich pritomnost svet zaregistruje len ked ho je treba vytahovat z problemov.

S tymi informaciami to uz v sucasnosti nie je take zle (nie nadarmo sa hovori o veku informacii) a naucit sa levitaciu alebo telekinezu nie je uz iba zalezitostou hladania majstra, na internete je slusne mnozstvo stranok kde su postupy ktorych cvicenim sa da schopnost dosiahnut uz za par rokov. Co sa tyka charakteru, z vlastnej skusenosti viem, ze spravny charakter ma cestu k tymto schopnostiam lahsiu, ale nanestastie nie je to nutnost a preto sa daju najst aj ludia, ktori tieto schopnosti zneuzivaju pre vlastny prospech.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: