FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Dano dňa 04. Februára 2005 o 21:12:20:

Ako reakciu na: Re: Levitácia skutočnosť či fantasmagória ? autora Paladin of light zo dňa 04. Februára 2005 o 18:45:33:

Je možno dobré sa na tieto záležitosti dívať aj cez kvantovú fyziku, no spravidla ostaneme len pri učtitej teórii, ktorú je tažie naplniť využitím v praxi. Preto sa hovorí teória bez využitia je nanič.No snád veda budúcnosti vylúšti aj toto tajomstvo. Tu zatial funguje iné pravidlo,:"Myslíeť znamená hovno vedieť". Povedané ináč, myslieť pre zmenenom stave vedomia, zrušíš stav euforie.Prikladom je Ikaros, ktorý v oblakoch začal myslieť a to sa mu stalo osudným.
Pýtaš sa na magické predstavenia, kde je dav ovplyvnený sugesciou iluzionistu. Ten prípad s kohútom som už počul od mnohých na Slovensku, ten "mág" vystupoval hádam všade a skutočne to bolo len ovplyvnenie davu. V predminulom storočí bolo hodne kúzelníkov tohoto typu, no rýchlo ich odhalil objektív fotoaparátu. /objektív sníma realitu !/No napriek tomu aj dnes sú ilozionisti tohoto typu, no pozor nie všetci.Mnohí sú podvodníci no časť, menšia medzi nimi sú skutoční majstri. Nehovorím to preto, že si to myslím, ale preto že to viem z vlastnej skúsenosti. Zvládol som sám určité formy levitácie. O tých fakíroch je to presne ako hovoríš, no sú školy fakírov kde predvádzajú čisté kúzlo a vztíčený povraz udrží aj človeka.V tomto prípade by sa to dalo v reáli odfotografovať. S týmito čistými kúzlami je to tak, nestáva sa že by ich predvádzali na ulici. Aj táto oblasť je hodne postihnutá mýtmi a predsudkami, snád preto ľudia jej nevenujú pozornosť ktorú by si zasluhovala. Je paradoxné, ale od záujmu ľudí záleží či sa budeme levitácii v súčastnosti a budúcnosti venovať. Čo by to znamenalo v praxi sa ľudom ani nesníva. Kolektívna energia je potrebná aby ľudia sa začali zaujímať o tento fenomén. Napríklad ako sa to deje v dešnom superstar. Ak by ľudia venovali toľko pozornosti ako venujú finalistom superstar, tak minimálne desiati ľudia by zvládli vysoký stupen levitácie, minimálne jeden by vzlietol nad obecenstvo. Rýchlokurz by trval maximálne polroka. Vypadá to blbosť, no je to tak.




Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: