FILIT
Obsah
Chronológia
Registre
Diskusia
Správa
Reakcie
Posielanie

Levitácia skutočnosť či fantasmagória ?

Poslal(a) Dano dňa 03. Februára 2005 o 10:19:30:

Levitáciu si mnoho ľudí vysvetľuje ako vznášanie niekoho resp. niečoho. Levitácia však môže mať mnoho foriem aj stupňov obtiažnosti. Ak sme ovšem schopný pripustiť, že levitácia je vôbec možná. Verím, že aj o tejto téme zaznie diskusia, no nateraz skúsme pripustiť, že levitácia je možná. Levitáciu môžeme spojiť slovom antigravitácia a možno sa nebudeme veľmi mýliť. V histórii je mnoho príkladov levitácie -antigravitácie, Mojžiš nechal rozostúpiť hladinu mora, levitujúci Ježiš chodil po hladine vody a dokonca si privolal k sebe maloverného Petra ktorý keď zistil, že po hladine vody sa nedá chodiť, začal hneď tonúť. pod. Príkladov v histórii by sme našli mnoho aj v iných kultúrach, no tiež by nás ťažko presvedčovali o pravosti či reálnej možnosti využiť levitáciu napríklad na premiestňovanie seba či predmetov ako to vedeli robiť mnohé staré neexistujúce národy.
Skúsme sa vrátiť z histórie do súčastnosti-reálneho života.
Budeme sa pohybovať v úrovni pocitov preto vyjadrenia môžu by nepresné. Kdesi na tomto portáli som čítal že pocity sú len imaginárne nezmysly, no aj tak s pocitov vznikajú objavy vo vede a sú osožné aj v živote.
Mnohí v detstve zažili pocit ktorí sme nazvali: „Lietal od radosti“, tento pocit sme zažili všetci aj keď na zlomok sekundy, všetci sme v živote levitovali. Ak by sme tento stav radosti-eufórie vedeli udržať dlhšie, nepochybne by sme vedeli už dávno lietať. Je dokázané vedecky, že v stave radosti-euforie zažívame zmenený stav vedomia, mozgová frekvencia pulzuje v hladine alfa až téta, vtedy nemyslíme, len SME. Čiže je to stav BYTIA, ktorý vyjadril Peter keď v búrke v obrovskej eufórii zbadal Ježiša. Peter v tej obrovskej eufórii zabudol myslieť, /že po vode sa nedá chodiť/ a vykročil po hladine k Ježišovi. Kým Peter nemyslel, tak zvládol chodenie po vode, keď sa však zbavil eufórie spomenul si, že po vode sa nedá chodiť a vtedy začal tonúť. Dalo by sa povedať, že sme povedali návod na lietanie, no pre naše zložité uvažovanie si musíme našu cestu trošku predlžiť.
Poznáme prípady so svojho okolia, že sú ľudia aj deti ktorí udržia na hrudi a inde rôzne predmety. Niekto múdry to nazval magnetizmom, ľudia sú ochotní uveriť, že disponujú akýmsi magnetizmom, no ťažko schopnosťou antigravitácie, i keď fyzici krútia hlavou keď „Prilepené“ predmety môžu byť aj nekovové.
Stavy levitácie-odhmotnenia zažívame aj pri lyžovaní, znovu sú to len fragmenty zlomky sekúnd, no tieto pocity sú evidentné. Tibetskí mnísi prekonávajú vzdialenosti medzi kláštormi dlhými skokmi. V ich tvárach sa neskrýva napätý výraz ako u športovcov, ale obrovská radosť-eufória.
Poznáme prípad zo zemetrasenia v Mexiku keď žena dokázala podvihnúť niekoľkotonový panel pod ktorým bolo privalené dieťa.
Poznáme prípady kedy pri autohaváriách či iných nehodách sa človeku nič nestalo. Auto ostalo zničené a človek vyviazol s malými škrabancami. Pri takýchto haváriách vzniká často stav odhmotnenia ktoré je riadené nadvedomím. Dokazujú to aj opačné prípady kedy sa autu nič nestalo a človek pri náraze zomrel.
Aj opilci zažívajú často stavy antigravitácie. Hovorí sa že opitým pomáhajú anjeli a nie sú ďaleko od pravdy. Opitý človek nemá strach, strach sú nízke vibrácie ktoré spôsobujú újmu. Naopak eufória opitého ho často zachráni od vážnych zranení.
Poznáte ľudí ktorí v kritických situáciách spravidla bez svedkov zdvihli ťažký predmet, no keď sa o to pokúšali znovu, tak to nedokázali ? Je zaujímavé, že tieto schopnosti má každý, no málokedy ich využije. Zaujímavé je aj to, že sa s nimi nemôžeme predvádzať ako je to v športových súťažiach, súťaž je vraj najväčším obmedzovateľom rekordov.
Sú zážitky zimných turistov, ktorí nevedome chodili po povrchovej vrstve zamrznutého snehu, v stave eufórie, no keď si začali uvedomovať námahu začali sa do snehu zabárať.
Príkladov by sme mohli uviesť mnoho a mohli by sme o nich hodne filozofovať.
Ako dosiahnuť trvalejší stav zmeneného vedomia ? Je to možné sa naučiť ? Naučiť sa môžeme len to čo bolo vymyslené, napríklad matematiku, fyziku, dejiny, literatúru a pod. Skutočne levitácia sa nedá naučiť, no nezúfajme levitácia sa dá ZVLÁDNUT-OVLÁDAT. Začnime s tým že si spomenieme na svoje zážitky a zážitky iných. Je to najrýchlejší spôsob ako zvládnuť nižšie formy levitácie. Od malých krôčikov môžeme urobiť väčšie, čo Vy na to ?
Aj hlas skeptikov nám môže pomôcť, možnože nás vrátite spať do reality, odkiaľ sme uleteli.
Napíšte svoje skúsenosti alebo skúsenosti iných, spoločne budeme „múdrejší“.


Reakcie




Posielanie reakcie

Meno:

E-Mail:

Vec:

Komentáre: